Atac ARMAT în SUA. Doi poliţişti au fost ÎMPUŞCAŢI şi sunt în stare CRITICĂ. Reacţia lui Donald Trump

Incident şocant în comitatul Los Angeles din Statele Unite. Un bărbat înarmat cu un pistol a atacat cu focuri de armă doi poliţişti care se aflau sâmbătă noaptea într-o autospecială. Cei doi ofiţeri, un bărbat şi o femeie, sunt în stare critică. Preşedintele Donald Trump a reacţionat: ''dacă ei mor, judecată rapidă pentru pedeapsa cu moartea pentru criminal".

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 20:21
Atac ARMAT în SUA. Doi poliţişti au fost ÎMPUŞCAŢI şi sunt în stare CRITICĂ. Reacţia lui Donald Trump

Imagini din timpul atacului au fost surprinse de o cameră de supraveghere şi au fost făcute publice de către departamentului şerifului, transmite agenţia Reuters, citată de Agerpres.

Un bărbat înarmat cu un pistol se apropie de o maşină de poliţie parcată şi deschide focul asupra celor doi ofiţeri, fără să fi fost provocat, şi apoi fuge.

Poliţiştii, un bărbat şi o femeie, au fost operaţi în cursul nopţii şi sunt în stare critică.

Ce ştiu poliţiştii din Los Angeles despre atacator

Despre atacatorul aflat în libertate, un reprezentant al Poliţiei a precizat că ‘în stadiul actual avem o descriere foarte, foarte generică a bărbatului cu pielea închisă la culoare şi care a fost prezentată de una dintre victime”.

Donald Trump cere pedeapsa cu moartea

Preşedintele Donald Trump a distribuit imaginile pe Twitter şi a făcut referire la atacator asemenea unor „animale care trebuie lovite dur”.

Referitor la poliţiştii răniţi, liderul de la Casa Albă a precizat că „dacă ei mor, judecată rapidă pentru pedeapsa cu moartea pentru criminal”.

”Este singurul mod pentru a opri aceasta”, a completat preşedintele american.