Atac armat în SUA: Un profesor universitar a fost împuşcat mortal. Criminalul este în libertate

Un profesor de istorie de la Universitatea Delta State, din Mississippi a fost împuşcat şi ucis. Agresorul pare să fi dispărut fără urmă, iar autorităţile îl caută.

14 sept. 2015, 19:34
Atac armat în SUA: Un profesor universitar a fost împuşcat mortal. Criminalul este în libertate

Responsabilii universităţii i-au sfătuit pe studenţii aflaţi încă în campus să nu iasă din camerele lor şi să stea cât mai departe de ferestre. Universitatea unde s-a produs tragedia se află în Cleveland. Şeriful a informat că agresorul este liber încă şi de negăsit. Deocamdată, poliţia nu are descrierile necesare pentru a face portretul-robot al suspectului, informează Reuters.

Victima agresorului a fost în schimb identificată. Se numeşte Ethan Schmidt şi era un american, profesor de Istorie la universitatea care se află în apropiere de linia de demarcaţie ce separă statul american Mississippi de Arkansas, mai precizează Reuters.

Şeriful a mai precizat că atacaul a fost semnalat pe Twitter, iar studenţii au primit un text alert la ora locală 10:40, luni.

Peste 4.000 de studenţi învaţă la această şcoală publică. Poliţişti din mai multe agenţii lucrează la acest caz. Presa locală a mai informat că, în urma atacului, toate şcolile publice din regiune au fost închise preventiv, din motive de securitate.