Atac armat într-o secţie de poliţie de la periferia Parisului. O persoană a fost ucisă

O persoană a fost ucisă, vineri, într-un atac armat comis de un individ într-o secţie de poliţie situată la periferia oraşului francez Paris, iar premierul Franţei, Jean Castex, se va deplasa la locul incidentului.

23 apr. 2021, 18:16
Atac armat într-o secţie de poliţie de la periferia Parisului. O persoană a fost ucisă

O poliţistă a decedat vineri după ce a fost înjunghiată la intrarea într-o secţie de poliţie din Rambouillet, oraş francez situat la aproximativ 60 de kilometri sud-vest de Paris, transmit AFP şi Reuters.

Atacatorul a fost arestat, dar a murit ulterior din cauza rănilor provocate de gloanţele trase de poliţişti, a relatat postul de televiziune BFM.

Poliţia a menţionat că atacatorul a decedat, fiind atins de gloanţele trase de un singur ofiţer de poliţie. Este vorba despre un cetăţean tunisian, în vârstă de 36 de ani, necunoscut serviciilor de poliţie şi de informaţii teritoriale, aflat legal pe teritoriul francez.

Faptele s-au produs în jurul orei 12:20 GMT. Poliţista a decedat la locul atacului, în pofida intervenţiei serviciilor de urgenţă, ea suferind o rană gravă la gât.

Motivele atacului nu sunt deocamdată clare.

Citeşte şi: Militarii americani, ţinta tirurilor cu proiectile pe aeroportul din Bagdad. Este al doilea atac din ultimele cinci zile