Atac armat într-o universitate din Rusia, un student şi-a omorât 8 colegi, după ce a deschis focul în campus. El îşi anunţase faptele pe reţelele de socializare UPDATE

Cel puțin opt persoane au ucise şi aproape 20 au fost rănite, ca urmare a unui atac armat care a avut loc luni, într-una din clădirile Universității de Stat din Perm (Rusia).

20 sept. 2021, 10:38
Atac armat într-o universitate din Rusia, un student şi-a omorât 8 colegi, după ce a deschis focul în campus. El îşi anunţase faptele pe reţelele de socializare UPDATE

UPDATE. Bilanţul provizoriu indică faptul că 8 persoane au fost ucise.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Conform datelor preliminare, un tânăr a intrat într-una din clădirile universității și a început să tragă cu o mitralieară. Speriaţi, mai mulți studenți s-au refugiat în sălile de clasă ale universității, în timp ce alții au sărit pe fereastră, conform imaginilor luate de la fața locului. Este ultimul atac dintr-o serie cu care s-a confruntat Rusia în ultima vreme.

Conform datelor preliminare, trăgătorul este Timur Bekmansúrov, în vârstă de 18 ani, care înainte de atac a lăsat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Atacatorul a fost deja reținut, a confirmat universitatea.

Martori au declarat portalului independent Meduza că au văzut un bărbat în uniformă militară trăgând dintr-o puşcă mitralieră. Serviciul de presă al universităţii a declarat însă că focurile au fost trase dintr-un pistol traumatic.

Canalul Telegram „112” a relatat despre cinci morţi şi şase răniţi. Aplicaţia Baza scrie că patru persoane au fost ucise, potrivit Meduza.

Postul de televiziune REN TV a difuzat imagini care arătau oamenii sărind prin ferestrele etajului al doilea al clădirii nr. 8.

Citeşte şi Atac armat la un liceu din SUA după revenirea la cursuri VIDEO

 


loading...
Partenerii noștri