Atac armat la mall, în Copenhaga. Panică totală în capitala Danemarcei, mai multe persone au fost împuşcate VIDEO

Mai multe persoane au fost împuşcate în seara zilei de duminică într-un mare centru comercial din Copenhaga, a anunţat poliţia daneză. Se pare că sunt cel puţin trei morţi.

03 iul. 2022, 20:22

UPDATE. Atacul armat care a avut loc duminică într-un centrul comercial din Copenhaga a provocat moartea a trei persoane şi rănirea mai multora, potrivit Poliţiei care a arestat un suspect, un danez în vârstă de 22 de ani, scrie AFP.

 

Importante întăriri ale poliţiei au fost desfăşurate lângă galeria comercială Fields din cartierul Amager, situat între centrul oraşului şi aeroportul capitalei, a precizat poliţia din Copenhaga, pe Twitter. „Suntem la faţa locului, au fost trase focuri de armă şi mai multe persoane au fost împuşcate”, scrie poliţia.

Ulterior s-a transmis că ar fi vorba despre cel puţin doi morţi. La rândul său, atacatorul a fost arestat (foto).

Atunci când au fost auzite primele focuri de armă, mai mult de o sută de persoane s-au repezit să iasă din centrul comercial, potrivit unor martori citaţi de mass-media daneze.

Citeşte şi Bodyguard-ul lui Putin, împuşcat în cap. Colonelul care îi purta valiza nucleară a fost găsit într-o baltă de sânge

Poliţia le-a cerut persoanelor aflate în clădire să aştepte ca efectivele sale să ajungă în interior şi tuturor altor persoane să se îndepărteze de locul atacului.

Citeşte şi Româncă şi fiul ei, împuşcaţi mortal. Criminalul este soţul femeii, un poliţişt turc, care s-a sinucis