Atac armat la un liceu din SUA. Sunt înregistraţi 3 morți și 6 răniți

Atac armat la un liceu din SUA. Cel puțin trei persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite marți, într-un atac petrecut la un liceu din Oxford, Michigan, a spus un oficial al șerifului din comitatul Oakland, citat de Reuters.

30 nov. 2021, 23:49
Atac armat la un liceu din SUA. Sunt înregistraţi 3 morți și 6 răniți
Atac armat la un liceu din SUA

Atac armat la un liceu din SUA. Din primele informații, cele trei persoane ucise sunt elevi, a spus adjunctul șerifului, Michael G. McCabe, la o conferință de presă. Una dintre persoanele rănite este profesor la liceu.

Atac armat la un liceu din SUA

Suspectul este un tânăr de 15 ani, care este elev la liceu, a spus McCabe. „Am primit peste 100 de apeluri la 911”, a spus McCabe.

Suspectul a fost reținut fără incidente la cinci minute de la sosirea poliției, a spus oficialul. O armă a fost recuperată la fața locului de la suspect, a adăugat el. „În acest moment, credem că a acționat singur”, a spus McCabe.

Toți studenții evacuați au fost mutați într-o clădire din apropiere pentru a-și întâlni rudele, scrie Digi24.ro.

Citeşte şi: Anthony Blinken, șeful diplomației SUA, a mers la granița Rusiei și a trimis ameninţări către Moscova: „Orice nouă agresiune împotriva Ucrainei va conduce la un răspuns serios”

SUA au mușamalizat două atacuri aeriene

Armata SUA a muşamalizat două atacuri aeriene efectuate în 2019 în Siria în care şi-au pierdut viaţa până la 64 de femei şi copii, o posibilă crimă de război, în timpul campaniei împotriva grupării teroriste Stat Islamic, a relatat sâmbătă cotidianul The New York Times, citat de Reuters.

Cele două atacuri consecutive în apropiere de oraşul Baghuz au fost comandate de o unitate secretă americană de operaţiuni speciale însărcinată cu operaţiunile în teren din Siria, potrivit ziarului american.

The New York Times a scris că U.S. Central Command (Comandamentul Central al SUA – n.r.), care superviza operaţiunile aeriene ale SUA în Siria, a recunoscut pentru prima dată în această săptămână că raidurile aeriene au avut într-adevăr loc şi a afirmat că au fost justificate. (Citeşte AICI mai multe detalii)


loading...
Partenerii noștri