ATAC ARMAT la un supermarket în statul Indiana soldat cu TREI MORŢI

Trei persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise în urma unui atac armat comis în noaptea de miercuri spre joi într-un magazin alimentar în statul Indiana, potrivit poliţiei, relatează postul ABC News, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 09:47
ATAC ARMAT la un supermarket în statul Indiana soldat cu TREI MORŢI

Atacul a avut loc în interiorul Martin’s Super Market, la Elkhart. Poliţia l-a ucis pe atacator, potrivit unui ofiţer de poliţe de la nivelul statului, Brooks Shirk.

Una dintre victime este o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, o angajată a magazinului, iar cealaltă victimă este o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, potrivit aceleiaşi surse.

Suspectul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a pătruns în magazin înarmat cu o puşcă semiautomată şi un cuţit, a declarat sergentul Trent Smith într-o conferinţă de presă joi dimineaţa. Victimele au fost găsite la distanţă una de cealaltă.

Citeşte şi ATAC ARMAT la o şcoală din SUA, comis de un elev de 13 ani. Doi copii sunt în stare critică

Potrivit sergentului, atacatorul a îndreptat arma şi împotriva unei a treia persoane, posibil un angajat al magazinului, în momentul intervenţiei poliţiei. Atacatorul a fost ucis de către poliţia din Elkhart. În magazin au fost loc mai multe schimburi de focuri, afirmă sursa citată.

Poliţia nu este sigură dacă atacul a fost comis la întâmplare sau viza pe cineva anume şi nu a făcut publice identităţile victimelor şi suspectului. Forţele de ordine speră că înregistrările camerelor de supraveghere vor ajuta la o mai bună înţelegere a ceea ce s-a întâmplat. Poliţa continuă investigaţiile.


loading...