Atac armat petrecut într-un supermarket din SUA. Primul bilanţ: un mort și cel puțin 14 răniți VIDEO

Autorităţile din Collierville, Tennessee, au fost alertate în legătură cu focuri de armă într-un supermarket din oraş. Potrivit unui prim bilanț al polițiștilor, o persoană a murit și alte 14 sunt rănite.

24 sept. 2021, 08:09
Atac armat petrecut într-un supermarket din SUA. Primul bilanţ: un mort și cel puțin 14 răniți VIDEO
Atac armat în SUA

Atac armat petrecut într-un supermarket din SUA. Autorităţile au fost alertate în legătură cu focuri de armă într-un supermarket Kroger din Collierville, o locaitate de la periferia oraşului Memphis, anunţă abc7news.

Atac armat petrecut într-un supermarket din SUA

Şeful poliţiei din Collierville a descris scena ca fiind îngrozitoare. Acesta a povestit cu lux de amănunte ce a găsit la fața locului. „Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite”, a spus Dale Lane. Dintre acestea, 12 au fost transportate la spital şi una a decedat, a spus el. Atacatorul s-a sinucis întorcând arma contra lui! „Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare şi în birouri închise făcând ceea ce erau instruiţi să facă: să fugă, să se ascundă, să lupte”, a mai precizat Dale Lane.

Atac armat într-o universitate din Rusia, un student şi-a omorât 8 colegi, după ce a deschis focul în campus. El îşi anunţase faptele pe reţelele de socializare

Atacatorul nu a fost încă identificat și nu se cunosc nici motivele care l-au împins la un astfel de gest. Statele Unite se confruntă de la începutul anului cu cel mai mare număr de atacuri armate în masă. Atacurile armate de acest tip, în special în şcoli, supermarketuri sau lăcaşuri de cult, sunt un flagel recurent al societăţii americane pe care guvernele succesive au fost neputincioase să le stăvilească.