Atac ca-n Vestul Sălbatic la Gura Humorului: Doi soţi au fost bătuţi cu bâtele în plină stradă VIDEO

Doi soţi au fost loviţi cu bestialitate cu bâtele de mai mulţi indivizi. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, în plin centrul oraşului. Cu toate că bătaia a avut loc în urmă cu câteva zile, bătăuşii sunt în continuare în libertate.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 06:13
Atac ca-n Vestul Sălbatic la Gura Humorului: Doi soţi au fost bătuţi cu bâtele în plină stradă VIDEO

Un bărbat de 39 de ani şi soţia sa au fost bătuţi crunt cu bâte de baseball, ziua în amiaza mare, în plină stradă, în centrul oraşului de către trei fraţi.

Atacatorii au avut ghinion, deoarece atacul lor a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Agresorii i-au urmărit pe soţi şi s-au năpustit asupra lor după ce aceştia au coborât din maşină.

A fost lovită şi soţia bărbatului atact, care a încercat să îl apere. Femeia a reuşit să ia o cărămidă ca să dea în agresori şi astfel bărbaţii au fugit, iar ea a reuşit să îşi salveze soţul. Bărbatul a fost luat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Scandalul a pornit de la neînţelegeri mai vechi între cei doi soţi şi atacatorii care i-au bătut crunt. Bărbatul fusese tâlhărit de aceştia anul trecut.