Atac cu cuțit într-o școală din Serbia: Elevă înjunghiată de una dintre colege în toaletă

Serbia pare urmărită de nenorociri. După cele două atacuri armate care au șocat întreg mapamondul, un nou eveniment tragic a avut loc într-o școală din Serbia. O eleva de 13 ani și-a înjunghiat colega chiar în toaleta școlii.

16 mai 2023, 15:46
Atac cu cuțit într-o școală din Serbia: Elevă înjunghiată de una dintre colege în toaletă
Serbia- Atca școală

În Serbia, a avut loc recent încă un incident cât se poate de alarmant. Într-o școală, o elevă în vârstă de 13 ani și-a înjunghiat o colegă, chiar în toaleta din interiorul școlii.

În localitatea Zrenjanin, a avut loc recent un eveniment tragic, în care o fată a fost înjunghiată în spate cu un cuțit. Victima a fost transportată de urgență la spital. Odată ajunsă acolo, medicii au constatat că avea doar răni ușoare și nu a fost necesară internarea, conform informațiilor locale.

Citește și: Tragedia din Serbia s-ar putea petrece și în România, la indigo, avertizează rectorul Univ. Babeș-Bolyai: „Societățile democratice sunt bolnave / În marile țări la care ne raportăm sunt lucruri care ne-au îngrozit”

Autoritățile au anunțat că tatăl agresoarei, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Zrenjanin, a fost arestat și reținut pentru 48 de ore. Arestarea a fost efectuată deoarece bărbatul a fost suspectat de neglijență și abuz asupra unui minor.

Serbia este urmărită de nenorociri

Au trecut doar două săptămâni de la alte două evenimente extrem de sângeroase din Serbia, care au șocat opinia publică internațională.

Primul eveniment tragic și șocant a avut loc în centrul Capitalei, la școala gimnazială Vladislav Ribnikar Un elev de clasa a șaptea a fost arestat, au transmis polițiștii din Serbia. Zona a fost blocată.

Miniștrii și alți reprezentanți ai Guvernului s-au deplasat la fața locului. Tânărul ar fi deschis focul în timpul orei de istorie. Băiatul a furat pistolul de la tatăl său. Potrivit martorilor, băiatul era liniștit, cu note bune. Aproape nimeni nu-și explică gestul extrem.

Autorul crimelor este un băiat de clasa a VII-a. El îi aștepta pe polițiști stând pe un câmp, cu arma în mână. A fost arestat imediat de agenți.

La numai o zi distanță de primul atac armat, un alt incident a avut loc în Serbia. În urma celui de-al doilea atac armat au decedat 8 persoane și alte 13 au fost grav rănite. Dintre acestea 7 se află în stare critică. Țara a fost cutremurată de un alt incident tragic, iar sute de polițiști din Serbia au căutat un tânăr de 21 de ani, care ar fi responsabil pentru masacru.

Citește și: Care e motivul din spatele atacului cumplit de la o școală din Serbia. Oamenii legii au stabilit ce l-a îndemnat pe elev să recurgă la gestul șocant