Atac cu CUŢITE în AUTOBUZ: NOUĂ persoane au fost RĂNITE, între care PATRU sunt în stare GRAVĂ

Poliţia israeliană a arestat un suspect terorist palestinian care a atacat şi înjunghiat cu un cuţit nouă persoane într-un autobuz. Potrivit surselor poliţiei israleiene, patru diontre cele nouă persoane înjunghiate au fost transportate la spital, aflându-se în stare gravă.

21 ian. 2015, 16:33
Atac cu CUŢITE în AUTOBUZ: NOUĂ persoane au fost RĂNITE, între care PATRU sunt în stare GRAVĂ

Atacul s-a produs într-un autobuz din Tel Aviv, iar poliţia israeliană  a tratat cazul ca fiind unul terorist. Atacul s-a produs la ora 7:15 dimineaţa, în autobuzul 40, la o oră de vârf, când mijloacele de transport în comun sunt foarte aglomerate.

Agresorul s-a urcat în autobuz şi l-a înjunghiat pe şofer cu un cuţit, direct în piept, după ce autobuzul plecase din staţie şi parcursese aproximativ 400 de metri. După aceea, agresorul a mai înjunghiat şi rănit mai mulţi călători, potrivit theguardian.com. Cu toate că era grav rănit, şoferul a reuşit să vorbească prin staţie cu colegii săi, cerând ajutoare.

Rapoartele poliţiei israeliene erau contradictorii în ceea ce priveşte numărul victimelor, unele spunând că ar fi fost înjunghiate nouă persoane, iar altele, 13 persoane, între care patru sunt în stare gravă, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Tel Aviv, Micky Rosenfeld.

Citeşte şi Serviciile ultrasecrete au aflat: Conflictul de la care ar putea izbucni Al Treilea Război Mondial

După atac, agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti şi este arestat în prezent. Asupra lui, poliţiştii israelieni au găsit cuţitul plin de sânge cu care înjunghiase oameni. era un cuţit mare, de bucătărie, foarte ascuţit.

Acesta este cel mai recent atac terorist din Israel, din ultimele luni. Aproximativ zece persoane au fost ucise în urma atacurilor teroriştilor palestinieni care acţionau individual, fiind porecliţi de către autorităţile israeliene „lupi singuratici”.