Atac cu CUŢITE la un liceu important din Bucureşti. Un elev a fost OPERAT şi este în STARE GRAVĂ

Scene de groază la Liceul "Eugen Lovinescu" din Capitală, acolo unde doi elevi au fost atacați cu cuțitele.

19 sept. 2018, 14:01
Atac cu CUŢITE la un liceu important din Bucureşti. Un elev a fost OPERAT şi este în STARE GRAVĂ

UPDATE: Poliţiştii i-au identificat, miercuri seară, şi pe ultimii doi tineri implicaţi în agresiunea de la Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu” din Capitală. Aceştia au fost duşi la audieri. „Au fost identificaţi şi conduşi la audieri şi ceilalti doi tineri faţă de care există indicii că ar fi participat la conflict”, a anunţat, miercuri seară, Poliţia Capitalei.

Profesorii şi alţi colegi au sărit în ajutorul celor atacaţi, dar au devenit, la rândul lor, victime!

Doi băieți de clasa a XI-a au fost atacați de necunoscuți. Au ieșit și directorul și dirigintele, în încercarea de a-i ajuta, dar și ei au fost bătuți. Agresorii ar fi de la un alt liceu, deocamdată nu știm de unde. La Secția 25 poliție sunt 11 copii bătuți, probabil și o parte dintre agresori, se fac audieri pentru identificarea tuturor agresorilor”, anunţă Antena 3.

Unul dintre elevi ar fi în stare gravă, fiind supus unei intervenții chirurgicale la Spitatul „Grigore Alexandrescu”.

Poliţiştii au identificat un posibil agresor, acesta fiind dus la audieri.

„La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje de ordine şi siguranţă publică ale Secţiei 25 Poliţie şi echipaj de prim-ajutor. Cei doi tineri au fost conduşi la spital pentru evaluare. La acest moment se efectuează audieri în vederea stabilirii contextului în care s-a produs agresiunea. Cei doi tineri au fost transportaţi pentru examinare la o unitate pediatrică. Se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, a transmis Poliţia Capitalei.