Atac cu cuţitul în Bucureşti. Agresorul a fost imobilizat VIDEO

Un bărbat înarmat cu un cuțit cu o lamă de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze. Individul este cunoscut cu probleme psihice.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 19:48
Atac cu cuţitul în Bucureşti. Agresorul a fost imobilizat VIDEO

UPDATE Brigada Rutieră a Capitalei a anunță într-un comunicat că agresorul s-a tăiat la mână când a încercat să ascundă cuțitul. El a primit îngrijiri medicale și a fost amendat.

„La data de 22.11.2019, în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Brigazii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piata Unirii, au fost sesizaţi de către două persoane, cu privire la faptul că un bărbat care se afla în zonă, ar avea asupra sa un cuţit. Poliţiştii s-au îndreptat în direcţia indicată, moment în care au observat bărbatul la care au făcut referire cele două persoane şi au constatat că avea asupra sa, într-o sacoşă, un cuţit cu lama de aproximativ 30 de cm. La momentul interceptării, persoana în cauză s-a tăiat la mână, întrucât a încercat să ascundă cuţitul pe mâneca hainei. Politistii au procedat de îndată la imobilizarea acestuia, solicitându-se totodată prezenta unei ambulante în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Brugada Rutieră.

Bărbatul a fost consultat la faţa locului de către echipa medicală, nefiind necesară acordarea de îngrijiri medicale ori transportul la spital pentru investigaţii suplimentare.

Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 1.300 lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

_______

Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului, anunță sindicatul polițiștilor Europol.

„La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit prompt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice. O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!”, au scris polițiștii pe Facebook, unde au postat și un clip video de la intervenție.

„Din cifrele neoficiale, în România există peste 700.000 de persoane cu afecțiuni psihice care nu urmeaza un tratament. Asta spune multe despre siguranta/nesiguranță din spațiile publice”, mai arată polițiștii Europol.