ATAC DEVASTATOR la adresa Gică Hagi. „Urlă că e cel mai bun din toate timpurile. Au fost fotbalişti români mai mari!”

Alin Stoica (40 de ani), fost jucător important la Anderlecht şi FC Bruges, a lansat un atac devastator la adresa lui Gică Hagi (55 de ani). Fiul lui Tudorel Stoica, stabilit în Belgia de mai mulți ani, a vorbit despre evoluțiile lui Ianis Hagi de la Genk, dar și despre parcursul jucătorilor transferați în străinătate de la Viitorul.

12 aug. 2020, 08:33
ATAC DEVASTATOR la adresa Gică Hagi. „Urlă că e cel mai bun din toate timpurile. Au fost fotbalişti români mai mari!”

Alin Stoica l-a criticat vehement pe Gică Hagi, reproșându-i faptul că se consideră „cel mai bun din toate timpurile”, dar și faptul că a plecat de la Real Madrid la un club de rang inferior, Brescia.

Anamaria Prodan se ia de Gică Hagi. „Ok, este legendă, este rege, dar şi eu sunt legendă şi regină!”

„Chiar am văzut recent un interviu acordat de Anamaria Prodan. Dacă n-are cineva curaj să-i răspundă? El se crede cel mai mare jucător din toate timpurile. Când jucătorii lui ies în Occident, sunt turiști japonezi! Tot urlă că scoate campioni. Ce campioni scoate? N-are nimeni curaj să-i spună. De ce a plecat de la Real Madrid la Brescia? Nu găsea altă echipă? Urlă că e cel mai bun din toate timpurile… Au fost fotbaliști mai mari. Dacă se putea pleca înainte de Revoluție, ar fi fost jucători și mai mari. Liță Dumitru n-a fost fotbalist? Mulțescu n-a fost fotbalsit? Rodion Cămătaru n-a fost fotbalist? Cârțu n-a fost fotbalist? De Balaci și Dobrin nici nu mai zic! N-a zis nimeni că n-a fost un fotbalist mare. Dar au fost jucători mai mari decât el”, a spus Alin Stoica la Pro X.

Cât a ajuns să coste o noapte la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia. Doar milionarii şi vedetele au acces!

Alin Stoica a fost considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști români. A jucat între 1996 și 2002 la Anderlecht, api între 2002 şi 2004 la FC Bruges, după care, la doar 25 de ani, cariera sa a luat-o la vale. A strâns 12 selecţii la naţională, fără gol marcat.