Cât a ajuns să coste o noapte la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia. Doar milionarii şi vedetele au acces!

Românii pot merge de la 1 iunie pe Litoral, iar hotelurile sunt pregătite pentru clienţi. Cele mai căutate stabilimente au şi preţuri pe măsură, aşa cum este şi cazul hotelului deţunit la Mamaia de Gică Hagi.

01 iun. 2020, 05:16
Cât a ajuns să coste o noapte la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia. Doar milionarii şi vedetele au acces!

Gică Hagi deține Iaki Conference & Spa Hotel, o locație de 4 stele preferată de milionari și vedete. În plin sezon estival, prețul unei camerere la Hotel Iaki, pentru o singură noapte, ajunge la 1.795 lei și oferă vedere la mare, dar și mic dejun și prânz incluse.

Ianis Hagi, SALARIU URIAŞ la Glasgow Rangers. Câţi bani încasează Gică Hagi după transferul definitiv de la Genk

„Aflat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, hotelul Iaki oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară şi un restaurant deschis pe tot parcursul anului. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele hotelului.

Camerele şi suitele hotelului Iaki sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu. Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă.

La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj.

Acesta este locul preferat de turiștii din Mamaia, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,4 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Vorbim limba dumneavoastră!” este descrierea de pe un site de rezervări a hotelului pe care îl deține Gică Hagi.


loading...
Partenerii noștri