Atac DUR asupra lui Rădoi: „Nu ai BAC, nu ai licenţă PRO, nu ai citit două cărţi! Un lăutar”

Marcel Puşcaş, fost candidat la preşedinţia FRF, a vorbit marţi, la PROX, despre scurta carieră de selecţioner a lui Rădoi la echipa de seniori, considerând că s-a făcut o mare greşeală prin numirea acestuia.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 15:24
Atac DUR asupra lui Rădoi: „Nu ai BAC, nu ai licenţă PRO, nu ai citit două cărţi! Un lăutar”

„Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă ca fotbalist, dar nu neapărat ca antrenor. Ce anume ai ales ca selecționer? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine…Acestă meserie nu se învață pocnind din degete!

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mână! Nu spun că ele sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții… Un «urechist», un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cântă pe la nunți și petreceri și e aplaudat.

Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te formează și cărțile! Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda. Iată că nu ține”, a declarat Marcel Pușcaș pentru sursa citată.

Citeşte şi: TSKA SOFIA – CFR CLUJ. Brigadă de arbitri din Turcia pentru meciul ŢSKA Sofia – CFR Cluj din Europa League