Atac dur la CTP, după ce jurnalistul l-a criticat dur pe Novak Djokovic: „Probleme, Gogule?! E ortodox și poate ține cu rușii”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a recunoscut că nu s-a uitat la finala de la Australian Open din cauza comportamentului familiei Djokovic, a primit o replică nu tocmai prietenoasă din partea fostului politician Cozmin Gușă, președinte al Federației Române de Judo.

30 ian. 2023, 21:35
Atac dur la CTP, după ce jurnalistul l-a criticat dur pe Novak Djokovic: „Probleme, Gogule?! E ortodox și poate ține cu rușii”

Cristian Tudor Popescu (CTP) a anunțat că nu s-a uitat la finala Australian Open fiindcă „protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković”.

”O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este „explicația” campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković. Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković”, a transmis jurnalistul.

Citește și CTP dă din nou de pământ cu filmul Teambuilding: ”Simțeam că mă retardez uitându-mă”

Cozmin Gușă, critici dure la adresa lui CTP: „Probleme, Gogule?! E ortodox și poate ține cu rușii”

Cozmin Gușă l-a criticat aspru pe CTP într-o postare pe Facebook.

„Djokovic e ortodox și poate ține cu rușii. ”Probleme Gogule?!”. La ora la care scriu, Djokovic se pregătește de finala de la Australian Open, unde a ajuns fără nici o problemă de parcurs, și-l va întâlni pe grecul Tsitsipas. Pe parcursul turneului, miliardele de telespectatori s-au delectat din nou cu semnul crucii ortodoxe și privirea spre cer, gesturi cu care doar Djokovic și Halep și-au obișnuit fanii atunci când își celebrează victoriile și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutor.

Soarta a făcut ca anul acesta toți cei patru finaliști de la Melbourne să fie ortodocși, fapt salutat cu mult entuziasm de către susținătorii lor de-acasă, trăitori în țări denigrate pe nedrept, cu probleme acute, Serbia, Grecia, Rusia, Belarus, dar și România sau Bulgaria (splendidă revanșă pentru cei ce-au asistat întristați anul trecut la gonirea lui Djokovic din Australia, pe motiv că e antivaccinist, mulți am priceput că tot cu ortodoxia aveau ei treabă). Comentatorii oficiali ai turneului s-au ferit să comenteze această întâmplare fericită pentru ortodocși, au preferat s-o ignore, unul dintre motive fiind bineînțeles groaznica prigoană împotriva ortodocșilor din Ucraina, pe care lumea occidentală, în prostia și cinismul ei, se ferește s-o condamne. Dacă, tot dintr-o întâmplare, în Australia am fi avut patru finaliști din comunitatea LGBT (și sunt destui în turneu!), am fi avut câteva zile de ”breaking-news-uri” la televiziunile planetei, plus dezbateri unde am fi fost îndoctrinați despre cât de folositor este sexul diferit de cel normal pentru marea performanță sportivă. N-a fost să fie nici de data asta!

Citește și CTP nu crede că Simona Halep va scăpa basma curată din scandalul de dopaj: ”Este imposibil să scape fără o sancțiune”

După calificarea în semifinale, tatăl lui Djokovic și-a trăit câteva momente de bucurie alături de câțiva suporteri ruși ce l-au încurajat pe Nole, aceștia având steagurile Rusiei, dar și tricouri imprimate cu celebrul ”Z”, simbolul ofensivei lui Putin din Ucraina, cel de luptă împotriva ”zombificării”. Propaganda din presă l-a țintit în mod violent pe Djokovic-senior după întâmplare, iar omul a ales în consecință să privească semifinala la televizor, nedorind să incomodeze jocul fiului său. La rândul său, Nole a explicat în mod decent și rezervat evenimentul, spunând următoarele: „Tata trecea pe acolo. Erau multe steaguri ale Serbiei. Asta a crezut el. Credea că se fotografiază cu cineva din Serbia. Atâta tot!” Oamenii atenți doar la performanța sportivă au înțeles și l-au aplaudat chiar și pentru această declarație, dar tabăra reprezentată de către hienele de presă a reacționat însă și mai violent, având probabil pretenția ca sârbul să se dezică de gestul tatălui său și, de ce nu, chiar să-l critice, fapt e că n-a mai contat respectul datorat oricărei decizii personale a celui mai mare tenismen în activitate, acesta a încasat înjurături și ocări, aplicându-i-se inclusiv eticheta de sârb-putinist, ca ”jignire supremă”.

Nu știu dacă Djokovic sau tatăl său țin cu Rusia în actuala confruntare cu Occidentul coordonat de către americani, dar dacă ar fi așa, cine-i poate condamna pentru asta pe sârbii care în istoria lor recentă au avut țara bombardată și zeci de mii de morți, tot ca urmare a unui război fratricid regizat de la Washington?! Vecinii noștri sârbi, frați ortodocși, au plâns în palme și-au strâns din dinți, au reușit să-și reconstruiască țara și prestigiul respectând legislația internațională (croită împotriva lor!) până în ziua de azi, inclusiv pe durata războiului din Ucraina. E posibil să-și fi și iertat agresorii, dar de uitat în niciun caz, deci e de înțeles (și chiar de aplaudat!) că azi ei nu țin partea celor ce i-au nenorocit pentru câteva decenii, și prin declarații diplomatice sau gesturi non-violente ale unor sârbi de-ai lor ce-au luptat pentru recâștigarea demnității, așa cum e Djokovic, să se poziționeze fix așa cum le dictează conștiința. Desigur că pericolul ”infestării cu normalitate” a restului lumii este unul uriaș pentru propagandiștii transumanismului, ce conduc azi lumea occidentală, tenisul fiind urmărit de câteva miliarde de oameni de pe planetă, iar Djokovic fiind, dacă nu susținut, în mod sigur respectat de majoritatea dintre ei, pentru felul nobil, dârz și profesionist în care s-a luptat pe teren în ultimii aproape douăzeci de ani.

Strategia implementată prin mass-media occidentală e din nou greșită, de tip bumerang, în primul rând pentru că e bazată pe lupta cu ”statuile” unor eroi culturali sau sportivi recunoscuți cvasiunanim, iar Djokovic simbolizează exact așa-ceva, sau pe prigonirea unor popoare pentru credința și religia lor, iar pe linia asta viitorul e previzibil, fiind unul menit înfrângerii, dacă nu imediate, în mod sigur într-un interval de timp scurt la scara istoriei, așa cum li s-a întâmplat naziștilor sau sovieticilor. Tabăra viitorilor învinși e bine descrisă în folclorul curent de tipologia lui Gogu, cel caracterizat de minte puțină și mușchi mari, lăcomie și violență, ce-n America poate se numește Joe, iar în Europa a căpătat mai nou numele de femeie Ursula. Să zicem așadar ”Probleme Gogule?!”, dar și ”Haide NOLE!”

P.S. Am văzut reacția împotriva lui Djokovic a CTP-ului, care e un ”Gogu” din presa românească, și, pentru că eu l-am tot altoit în ultimii trei ani, vă ofer azi satisfacția de a citi textul scris de Radu Moraru acum vreo șapte ani, referitor la CTP – comandantul ”crucișătorului presei românești”, despre care stăpânii săi n-au priceput că a eșuat demult:

”Portretul lui Cristian Tudor Popescu, ziaristul „otravă” al ultimilor 26 de ani

Talentat, inteligent, cu o fata de „killer” si cu o poza de „om sarac si cinstit”, CTP-ul a fost si este ziaristul „otrava” al ultimilor 26 de ani.
Nu stiu daca are grade dar daca are… atunci sint mari si i-au fost date de Statul Mafiot pe care il slujeste in patru labe de peste 26 de ani. Sistemul se lauda frecvent cu acest „produs magnific” venit din „ceata” lui 1990!

L-a slujit pe Iliescu si a proslavit mineriadele. L-a inmormintat pe Constantinescu. L-a pupat in dos pe Nastase si s-a imbuibat cu contracte de Stat de la toata camarila lui Bombonel pe vremea Adevarului lui Tinu. L-a renegat pe fiul lui Tinu.

S-a lipit apoi de Vintu, cel care a bagat bani grei in cururile lui Dinescu si CTP pentru un nou ziar. „Mare om, mare caracter!”, il mistocarea Vintu pe CTP atunci cind Sistemul l-a extras pe „killer” spre noi zari ale „democratiei”!

A trecut pe la Sirbu iar acum e la Teszari, la „unitatea militara” Digi 24, UM 24, cum glumesc cei avizati!

O singura data a avut curaj sa ma atace public, pe motiv ca nu ii simpatizez ideologia si stapinii, si l-am pus cu botul pe labe! L-am trimis sa isi plateasca datoria de 90.000 de dolari, bani luati de la Bancorex in anii ’90, bani de care uitase!!! Dupa ce i-am reamintit s-a dus si i-a platit la BCR, cel putin asa a sustinut public! De atunci nu mai zice nici pis!

CTP, o balega de om, cum ar fi zis bunicul meu! Un sclav al Sistemului! Bai „otrava”, te-am rugat sa te retragi si sa lasi Romania in pace! Chiar nu iti ajung milioanele pe care le ai?! Ghita e un prost! Cum sa iti fi dat Vintu doar 5000 de euro / luna?! Pai tu erai milionar de pe vremea lui Tinu, chiar daca te plimbai, de sanchi, cu Dacia aia scorojita! Bre CTP-ule, chiar ne iei de prosti?! Matragunule!

CTP este un pacalici milionar care joaca tenis cu un alt pacalici, alta „otrava” a Romaniei, Bogdan Enoiu. Doi indivizi care au tras, cit au putut, Romania in bezna! Baietasii Sistemului! Sa fiti iubiti! Radu Moraru”,