Atac fără precedent al Dianei Şoşoacă la Arafat, Rafila şi Streinu-Cercel: „Asasinilor! Criminalilor! Nu vă mai suportă poporul român!”

Senatorul Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit şi a lansat un atac fără precedent asupra celor mai mari specialişti în epidemiologie din România şi Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pe care îi acuză că au batjocorit poporul român.

23 apr. 2021, 22:01
Atac fără precedent al Dianei Şoşoacă la Arafat, Rafila şi Streinu-Cercel: „Asasinilor! Criminalilor! Nu vă mai suportă poporul român!”

Atac fără precedent al Dianei Şoşoacă. Senatoarea nu a uitat nici de Marcel Ciolacu şi PSD, despre care spune că sunt principalii vinovaţi de actuala situaţie, deoarece au votat în Parlament legile prin care autorităţile au impus restricţii românilor.

„Problema esti tu, Arafat, si toata sleahta ta, cu Rafila şi cu Streinu-Cercel, care si-a batut joc de Romania! Ti-ai batut joc de copiii nostri, de batranii nostri. Acum Cercel tace si-si da seama ce greseala a facut. Foarte bine.

Luati atitudine, domnule Cercel, iesiti, ca dumnevoastra puteti! Aveti in spate un partid care a fost de acord cu starea de alerta si starea dictaturii medicale. Cel mai mare vinovat in acest moment este PSD, cu Marcel Ciolacu.

Diana Şoşoacă, atac fără precedent la Ciolacu: „Oricum nu  să mai existaţi!”

Domnule Ciolacu, m-ai sunat. Foarte bine. Sa-ti speli pacatele. Daca nu le speli, la alegerile urmatoare nu ca nu intri in Parlament, nu vei mai exista!

Oricum nu o sa mai existati. Incetati cu acuzatiile ca ma duc in PSD. N-au curaj astia sa ma bage pe mine intr-un partid in care eu as face curatenie. N-ati mai vedea nici trei sferturi din el.

Sa accepti sa se profaneze corpul omului tau cu care ai trait? Sa accepti ca DSP condamna sa ne inmormantam mortii direct din spital. Asasinilor! Criminalilor de tara! O sa ajungeti sa va ia oamenii pe strada, nu va mai suporta nimeni, poporul roman fierbe”, a spus Diana Şoşoacă într-un live pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Masca se poartă şi în apă, marea este spaţiul public. Anunţul făcut de secretarul de stat Paul Ene


loading...
Partenerii noștri