Atac fără precedent la Oana Lis. „Nesimţito! Idioato! Nu ţi-e ruşine? Tu eşti sănătoasă?”

Oana Lis nu poate sta departe de scandaluri, indiferent ce ar face. Soţia fostului primar Viorel Lis a intrat în conflict cu un membru al trupei Haiducii în emisiunea "Un show păcătos" şi cei doi au ajuns să se jignească mai rău ca la uşa cortului.

23 ian. 2015, 09:55
Atac fără precedent la Oana Lis. „Nesimţito! Idioato! Nu ţi-e ruşine? Tu eşti sănătoasă?”

Un scandal în toată regula a pornit între Cristi Caloeanu de la Haiducii și Oana Lis. Cei doi s-au jignit ca la ușa cortului în emisiunea lui Dan Capatos și artistul nu a mai ținut cont că are în fața o femeie.

Cei doi au inceput sa se certe dupa ce barbatul a postat un mesaj jignitor pe Facebook la adresa soției fostului edil al Capitalei. Lucrurile au degenerat la „Un show păcătos” când Oana l-a acuzat că a venit să plângă la televizor. „Am apărut plangand ca vorbeam de mama care avea cancer, nesimtito! Mi-au luat interviu când am facut accident ca l-am dus pe tata cu masina ca aveam 4×4, idioata, inteligento care esti! Nesimțito! Idioato! Ipocrito! Nu ți-e rușine? Tu ești sănătoasă?”, a răbufnit artistul.

Oana l-a prins pe Viorel Lis cu altă femeie în casă. A pus imaginile pe Facebook

Acesta a continuat: „Ce a făcut ea în viața ei, pe picioarele ei, ca să devină persoană public?”. Oana a răspuns: „Am avut două firme în agricultură și publicitate. Le-am dat pentru că a venit criza și Viorel s-a îmbolnăvit. Dacă știe cineva să fredoneze vreo melodie de-a lui îi dau 500 de euro”.

Oana Lis, într-un nou SCANDAL de PROPORŢII