Oana Lis, într-un nou SCANDAL de PROPORŢII

Oana Lis spera ca, odată cu trecerea într-un alt an, problemele cu care se confrunta aveau să dispară. Însă, cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, Oana a început anul cu stângul. Soţia fostului primar al Capitalei este într-un scandal monstruos cu fratele său, pe care îl acuză de tot felul de răutaţi.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 10:00
Oana Lis, într-un nou SCANDAL de PROPORŢII

Chiar dacă anul 2015 abia a început, Oana Lis este protagonista unui nou scandal de proporţii, în care îi aduce acuze grave fratelui său.

Oana şi Viorel Lis, DATORI vânduţi. Ce li se întâmplă acum

Se pare că totul a pornit de la faptul că, Ştefan, fratele Oanei a început să o tragă la răspundere pe sora lui pentru faptul că, în ultima vreme, aceasta o neglijează pe bunica lor. Pentru că Oana este o femeie cu experienţa scandalurilor, ea a pasat totul în cârca fratelui, pe care îl acuză că îi cere bani pentru a merge în cluburi şi că de fiecare dată când l-a primit în casa sa şi-a însuşit diferite obiecte, scriu cei de la Click.
 
Invitati la o emisiune tabloid, Oana şi Ştefan au făcut un scandal monstru cu replici care mai de care mai acide: „Mie îmi pasă de mamaia mea şi vreau să nu-i mai ia banii şi să-i cheltuiască doar prin cluburi. Mi-a furat dublura de la cheia maşinii”, a declarat atât Oana, cât şi Viorel Lis.

„Oana, tu m-ai înjurat de mamă! Cum să faci aşa ceva? Soro, mai vino şi tu la mamaie. O să plec din ţară şi atunci o să fii mai bucuroasă, sunt sigur …”, a adăugat Ştefan, fratele Oanei.

Citeşte şi  Gestul indecent pe care l-a făcut Oana Lis de Revelion. La 12 noaptea, şi-a scos…