Atac în biserică: O femeie, bebeluşul şi preotul unei biserici din SUA au fost împuşcaţi

Femeia, copilul ei şi pastorul unei biserici din Selma, statul Alabama, au fost împuşcaţi şi răniţi de către tatăl bebeluşului.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 11:14
Atac în biserică: O femeie, bebeluşul şi preotul unei biserici din SUA au fost împuşcaţi

Incidentul s-a produs duminică, în timpul slujbei din biserica Oasis Tabernacle. Femeia se afla cu copilul în braţe, pe scaun, iar bărbatul, care este tatăl copilului, s-a aşezat lângă femeie. După câtva timp, James Junior Minter, de 26 de ani, a scos un pistol şi i-a împuşcat pe femeie şi pe bebeluş. Pastorul a sărit să îi ia pistolul şi a fost rănit şi el.

Victimele lui James Junior Minter  au ajuns la spital. Mama bebeluşului este în stare critică şi, împreună cu bebeluşul ei, au fost trimişi, la un spital din Birmingham. Şi pastorul a fost internat într-un spital, dar starea lui nu este gravă. El a fost împuşcat în picior, iar mama bebeluşului, în maxilar şi în umăr. Bebeluşul la rândul lui  afost împuşcat în mână, informează foxnews.com.

Minter a fos arestat şi a primit trei capete de acuzare, pentru tentativă de omor faţă de trei persoane.  După atac, el a fugit de la locul atacului, dar a fost prins imediat după aceea, la o distanţă de aproximativ 1,5 kilometri.

Motivele atacul, potrivit anchetatorilor şi martorilor ar fi violenţa domestică între femeie şi tatăl copilului ei, precum şi neînţelegerile dintre cei doi privind regimul de vizitare a bebeluşului de către tatăl lui .