Atac în California: Şase persoane au fost înjunghiate de un bărbat abia ieşit din închisoare

Poliţia californiană din Long Beach, unde vineri noaptea un bărbat care ieşise din închisoare a înjunghiat şase persoane, l-a ucis pe agresor cu focuri de armă.

08 aug. 2015, 13:07
Atac în California: Şase persoane au fost înjunghiate de un bărbat abia ieşit din închisoare

Agresiunea s-a produs vineri noaptea, în Long Beach, pe o arteră principală, Artesia Boulevard, pe care circulau mai multe persoane. La un moment dat, un bărbat a atacat trei persoane – doi bărbaţi şi o femeie. Apoi a traversat strada şi a intrat într-o unitate sanitară şi a înjunghiat încă trei persoane, toate fiind femei.

Poliţiştii l-au împuşcat mortal pe agresorul care încerca să fugă. Acesta ispăşise o pedeapsă cu închisoarea pentru alte delicte şi fusese eliberat în urmă cu două săptămâni.

Victimele agresorului au supravieţuit atacului şi au răni de la minore, la grave, primind îngrijiri medicale la spital. Unele dintre victime au nevoie şi de consiliere psihologică, neputând trece peste şocul suferit în urma atacului, potrivit nbclosangeles.com. O singură victimă a suferit răni uşoare şi nu a avut nevoie de spitalizare.

Citeşte şi Atac în America. Un bărbat a fost ucis de poliţie după ce a atacat mai mulţi oameni dintr-un cinema VIDEO

La locul atacului au venit şi rudele agresorului, după ce au aflat că acesta fusese ucis. Acestea l-au identificat. El se numeşte Derrick Leake şi avea 28 de ani. Sora bărbatului, Shawntris Leake, a mai spus că una dintre victime ar putea fi chiar soţia suspectului. Femeia s-a arătat indignată de faptul că poliţiştii au folosit cinci gloanţe pe a-l răpune, în loc să folosească gloanţe de cauciuc sau un pistol electric.

O anchetă în acest caz a fost deschisă, iar poliţiştii de la Omoruri cercetează cazul.