Atac în stil mafiot. Tineri sechestraţi şi bătuţi pentru o presupusă datorie de 10.000 de euro

Tineri sechestrați și bătuți ore în șir de mai mulți bărbați mascați pentru o datorie pe care nu ar fi plătit-o la cămătari. Unul dintre agresori ar fi președintele organizației de tineret a PNL Lipova. Acesta însă susține că nu este adevărat.

RomaniaTV.net
02 ian. 2020, 12:08
Atac în stil mafiot. Tineri sechestraţi şi bătuţi pentru o presupusă datorie de 10.000 de euro

Doi tineri din Timisoara susţin că au mers în Ghioroc din judeţul Arad pentru a-şi întâlni un prieten, însă cum au coborât din maşină au fost atacaţi de şase indivizi cu feţele acoperite cu cagule. Agresorii i-au sechestrat, i-au legat cu cătuşele şi i-au bătut timp de trei ore. Printre agresori ar fi şi Rafael Maleş, preşedinte tineretului liberal Lipova. Motivul scandalului ar fi o sumă luată cu camătă de una din victime. Aceasta ar fi luat 10.000 de euro de la tatăl lui Rafael Maleş, iar atacul de acum ar fi o răzbunare în stil mafiot.

Rafael Maleş susţine că nu este nimic adevarat şi spune că nici nu-i cunoaste pe cei doi tineri. Totuşi, liderul tineretului liberal din Lipova spune că a fost apelat de cei doi tineri timişoreni la scurt timp după incident, iar aceştia i-ar fi cerut 100.000 de euro pentru a nu depune plângere la poliţie. Rafael Maleş a refuzat să dea aceşti bani şi i-a ameninţat pe cei doi cu plângere pentru şantaj. În cele din urmă victimele atacului au depus plângere, iar dosarul a fost declinat la Judecătoria Timişoara.