Atac TERORIST la Londra. Bărbatul împuşcat de poliţie a murit. Ce declară martorii

Un incident de natură teroristă a avut loc pe o stradă din Londra, unde mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi. Incidentul terorist a fost un atac de factură islamistă.  

RomaniaTV.net
02 feb. 2020, 16:17
Atac TERORIST la Londra. Bărbatul împuşcat de poliţie a murit. Ce declară martorii

UPDATE : „Putem confirma că bărbatul împuşcat astăzi (duminică) de poliţie în jurul orei 14:00 în Streatham High Road (sudul Londrei) a fost declarat mort”, a anunţat pe Twitter Poliţia Metropolitană.

Un martor a declarat faptul că bărbatul avea asupra sau o macetă şi „nişte cutii din tablă de culoare argintie pe piept”. De asemenea, tot conform martorilor, în zonă s-au auzit trei împuşcături, iar mai multe persoane primeau îngrijiri medicale.

Poliţia britanică a împuşcat un bărbat în Streatham, în sudul Londrei, în ceea ce a calificat drept un incident de natură teroristă în care „se crede că mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi”, a anunţat duminică Poliţia Metropolitană.

Citeşte şi:Revoltător, un jandarm filmat în timp ce snopeşte în bătaie un bărbat. „Te rup în două” VIDEO

„Un bărbat a fost împuşcat de ofiţeri înarmaţi în Streatham (sudul Londrei). În acest moment, se crede că mai multe persoane au fost înjunghiate. Circumstanţele sunt cercetate; incidentul a fost declarat de natură teroristă”, a scris Poliţia Metropolitană pe pagina sa de Twitter.

„Vă rugăm să evitaţi zona cât timp serviciile de urgenţă se ocupă de incidentul din Streatham”, a mai postat Poliţia Metropolitană.


loading...