Atac mafiot asupra magazinului familiei lui Messi. Mesaj de ameninţare pentru cel mai bun jucător al lumii: „Te aşteptăm!”

Doi bărbaţi înarmaţi au deschis focul, joi dimineaţă, asupra unui supermarket care le aparţine socrilor lui Lionel Messi, în Argentina. Agresorii au lăsat un mesaj de ameninţare pentru starul argentinian.

03 mart. 2023, 09:44
Atac mafiot asupra magazinului familiei lui Messi. Mesaj de ameninţare pentru cel mai bun jucător al lumii: „Te aşteptăm!”

Nimeni nu a fost rănit în urma atacului şi nu se ştie de ce atacatorii au ales ca ţintă supermarketul Unico din Rosario, deţinut de familia Antonelei Roccuzzo, soţia lui Lionel Messi.

Primarul oraşului, Pablo Javkin, a mers la supermarket după atac şi a criticat dur autorităţile federale pentru că nu au reuşit să pună capăt violenţelor legate de droguri în Rosario.

Poliţia a precizat că doi bărbaţi pe motocicletă au tras cel puţin 12 focuri de armă asupra supermarketului şi au lăsat apoi un mesaj pe un carton, pe care se putea citi: “Messi, te aşteptăm. Javkin este şi el traficant de droguri, aşa că nu va avea grijă de tine”.

Mesajul pentru Messi

Procurorul Federico Rebola a declarat că sunt analizate imaginile surprinse de camera de supraveghere şi că ancheta este preliminară, potrivit News.ro.

Rosario e unul dintre cele mai periculoase orașe din țara sud americană, unde activează mai multe grupări de traficanți.

Citeşte şi: Lovitură de proporţii dată de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Va încasa o sumă imensă