Atac şocant, un om al străzii a distrus centrul social

Dezastru în centrul pentru oamenii străzii din Buzău. Un asistat social a devastat aproape toate încăperile unităţii, a spart geamurile şi a distrus reţeaua de încălzire. Mai mult decât atât, i-a ameninţat pe ceilalţi asistaţi cu bătaia. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere ale instituţiei.

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 06:20
Atac şocant, un om al străzii a distrus centrul social

Imaginile au surprins furia bărbatului care a distrus tot ce i-a ieşit în cale. A început atacul chiar din dormitorul unde era cazat şi a smuls din tavan instalaţia de aer condiţionat. A ieşit apoi pe holul de la etaj şi a spart, rând pe rând, toate geamurile cu un stingător.

Dezastru a făcut şi la parter. În spălătorie a spart chiuvete şi mai multe geamuri şi a devastat instalaţia de la centrala termica. În tot acest timp, ceilalţi oameni ai străzii s-au baricadat în camere, blocând uşile cu paturile.

Bărbatul a ameninţat pe toată lumea cu bătaia. De teamă, şi personalul centrului s-a ascuns în cantina socială. Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe agresor afară, când tocmai se pregătea să plece.

„El a mai fost condamnat pentru tentativă de omor. Nu este un impediment să nu-i primim atât timp cât sunt evaluaţi psihologic şi sunt în regulă. Asta este surprinzător că el a venit a plecat de la noi totul a fost în regulă, nu a primit niciun referat din partea angajaţilor, s-a comportat exemplar”, a declarat directorul centrului.

Individul a fost reţinut. El este acuzat de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Pagubele pe care le-a produs depăşesc 50.000 de lei.