ATAC TERORIST FRANŢA. Imagini cu preşedintele Hollande în timpul evacuării de pe stadionul de fotbal

ATAC TERORIST FRANŢA. Presedintele francez Francois Hollande a fost evacuat de pe Stade de France dupa exploziile de langa stadionul national, unde se desfasura meciul intre reprezentativa cocosului galic si cea a Germaniei.

14 nov. 2015, 08:50

ATAC TERORIST FRANŢA. Masacru terorist la Paris, peste 140 de oameni au fost ucişi şi 180 au fost răniţi în mai multe atentate care s-au produs într-o sală de concerte, altul lângă Stade de France ,iar celelalte în mai multe magazine şi restaurante. În sala de spectacole Bataclan, teroriştii au tras în plin în mulţime, acolo s-au produs şi cele mai multe victime, in jur de 100 de morţi. Preşedintele Francois Holande, care asista la meciul de fotbal Franţa-Germania a fost evacuat de urgenţă.

Potrivit Hotnews.ro, dupa ce a fost scos de pe stadion langa care au avut loc exploziile, Francois Hollande a declarat stare de urgenta in toata Franta – pentru prima oara de la Al Doilea Razboi Mondial.

„Este o oroare” a spus la miezul noptii presedintele francez, vizibil zguduit, intr-o aparitie in fata natiunii.

El a prezidat apoi o renuniune de urgenta a guvernului.

ATAC TERORIST FRANŢA. Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat că a decis să nu facă un anunţ la pauza meciului amical cu Germania cu privire la atentatele din Paris, pentru a nu provoca panică, informează 20minutes.fr.

Citeşte şi ATAC TERORIST FRANŢA. REACŢIA lui Dacian Cioloş, după ATENTATELE din Paris: Sunt profund şocat