EXPLOZIILE de lângă Stade de France: Jucătorii, informaţi despre ATENTATE abia la finalul meciului

ATAC TERORIST FRANŢA. Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a declarat că a decis să nu facă un anunţ la pauza meciului amical cu Germania cu privire la atentatele din Paris, pentru a nu provoca panică, informează 20minutes.fr.

RomaniaTV.net
14 nov. 2015, 08:40
EXPLOZIILE de lângă Stade de France: Jucătorii, informaţi despre ATENTATE abia la finalul meciului

ATAC TERORIST FRANŢA. „Am decis să nu spunem nimic la pauză pentru a nu provoca panică. Măsurile de siguranţă s-au întărit. Le-am spus jucătorilor abia la finalul meciului”, a spus Le Graet.

Citeşte şi ATAC TERORIST FRANŢA. MAE: Nu avem nicio informare oficială că printre victime se află cetăţeni români

La finalul meciului dintre Franţa şi Germania, crainicul de la Stade de France a anunţat că ieşirile din zonele apropiate de locurile exploziilor au fost închise şi că spectatorii aflaţi în sectoarele respective trebuie să părăsească arena pe alte ieşiri. După câteva minute, spectatorii au intrat pe gazon, iar ulterior incinta s-a golit treptat.

Reprezentativa Franţei a învins selecţionata Germaniei, vineri seară, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, într-un meci amical în timpul căruia în zona arenei au avut loc explozii, preşedintele Francois Hollande, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate.

Citeşte şi ATAC TERORIST FRANŢA. REACŢIA lui Dacian Cioloş, după ATENTATELE din Paris: Sunt profund şocat

Potrivit autorităţilor, trei terorişti s-au aruncat în aer în faţa Stade de France.