Atac terorist în Israel, sunt patru morţi. Un fost profesor musulman a ucis la întâmplare, cu cuţitul VIDEO

Patru israelieni au fost uciși într-un atac terorist cu înjunghiere la un centru comercial și o benzinărie din Beersheba. De asemenea au fost şi răniți în urma atacului.

23 mart. 2022, 11:35
Atac terorist în Israel, sunt patru morţi. Un fost profesor musulman a ucis la întâmplare, cu cuţitul VIDEO

Teroristul a fost identificat drept Muhammad Alab Ahmed abu Alkiyan, din orașul Hura, care ispășise o pedeapsă cu închisoarea în Israel. Acesta a fost arestat în 2015, împreună cu o serie de alți suspecți, pentru că a sprijinit și promovat ISIS în fața elevilor de la școala în care era profesor.

Potrivit poliției, teroristul a lovit un bărbat care mergea pe o bicicletă înainte de a merge la o benzinărie, unde a ieșit din vehiculul pe care îl conducea și a înjunghiat o femeie. Apoi s-a întors la mașină, a condus la un centru comercial din apropiere, unde a înjunghiat un alt bărbat și o femeie. Apoi s-a întors la vehicul, a plecat și s-a izbit de o altă maşină. Nervos, a ieșind din autoturism și a înjunghiat o altă persoană, înainte de a fi împușcat și ucis de un trecător civil.

Citeşte şi Atentat terorist, bomba a explodat într-un cartier comercial din Lahore

Polițiștii i-au arestat pe doi dintre frații atacatorului, care sunt bănuiți că l-au văzut ieșind din casă cu un cuțit. Deși polițiștii consideră că a acționat singur, investighează dacă frații cunoșteau intențiile sale.

Una dintre victime Doris Yahbas, din Moshav Gilat, este o mamă care a lăsat în urmă trei copii. În plus, ironia sorţii, o altă victimă, Lora Yitzhak, era sora unui ofițer de poliție care se afla în drum spre locul atacului.

Citeşte şi Teroriştii au atacat cel mai mare spital militar din Kabul. A fost carnagiu, cel puţin 25 morţi şi 50 de răniţi

Este al treilea atac cu cuţitul care are loc în ultima săptămână în Israel.