ATAC terorist într-o ţară europeană. Sunt morţi şi răniţi. UPDATE: A fost arestat un suspect VIDEO

Un atentat anti-semit a avut loc în oraşul Halle, din Germania. O grenadă aruncată în curtea unei sinagogi a făcut cel puţin doi morţi, în timp ce atacatorii au dispărut la bordul unei maşini. 

09 oct. 2019, 12:12
ATAC terorist într-o ţară europeană. Sunt morţi şi răniţi. UPDATE: A fost arestat un suspect VIDEO

UPDATE: O persoană a fost arestată miercuri în urma atacului armat de la Halle, soldat cu doi morţi, a anunţat poliţia, relatează The Associated Press.

Poliţia nu oferă vreo informaţie despre persoana arestată şi anunţă că este pe cale „să stabilizeze situaţia”.

Panică în Germania. Două persoane au fost ucise la Halle, într-un atac armat ai cărui autori au fugit de la faţa locului, a anunţat poliţia locală, anunţă cotidianul BILD. 

Citeşte şi Autorul atacului din Germania este un extremist anti-semit, de 27 de ani. Imagini din timpul atacului VIDEO

”Două persoane au fost ucise la Halle, potrivit primelor constatări. Au fost trase mai multe focuri de armă. Presupuşii autori au fugit cu un vehicul”, a anunţat poliţia pe Twitter, cerând ”locutorilor să rămână acasă”.

Întregul cartier a fost izolat, iar Gara Centrală de la Halle, în landul Saxonia-Anhalt, a fost închisă. Potrivit cotidianului Bild, atacul armat a avut loc în faţa unei sinagogi, iar o grenadă ar fi fost aruncată în cimitirul evreiesc situat în apropiere – două puncte care nu au fost confirmate de poliţie.