Atac terorist la Ierusalim. Agresorul a fost ucis şi patru persoane au fost rănite grav UPDATE

Patru persoane au fost rănite grav într-un atac terorist, în Ierusalimul de Est. Teroristul a fost ucis de poliţişti.

09 oct. 2016, 09:33
Atac terorist la Ierusalim. Agresorul a fost ucis şi patru persoane au fost rănite grav UPDATE

Update 13:43 Două dintre cele şase persoane rănite duminică dimineața de un atacator palestinian în Ierusalimul de Est au decedat la spitalul Hadassah unde fuseseră aduse în stare critică, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției,

Şase persoane au fost rănite, între care patru sunt în stare gravă, după ce un individ a deschis focul în mulţime, duminică dimineața, într-o stație de tramvai în Ierusalimul de Est, potrivit  serviciile de salvare israeliene.

Potrivit poliției, „un terorist” care circula într-un autovehicul în apropierea sediului de poliție din Ierusalimul de Est a deschis focul asupra trecătorilor. În timp ce poliţia îl urmărea, palestinianul a tras într-o femeie care se afla pe motocicletă şi a rănit-o, a declarat o purtătoare de cuvânt a Poliţiei.

Citeşte şi Atac TERORIST în Turcia: Un vehicul-capcană a fost detonat în faţa unei secţii de poliţie. Cel puţin 6 morţi

Atacatorul s-a îndreptat apoi spre un cartier unde a deschis focul asupra poliţiştilor care îl urmăreau. Unul dintre ei a fost rănit prin împuşcare de către agresor. În final, poliţiştii s-au apărat cu focuri de armă şi l-au împuşcat mortal pe terorist.  

Atacul s-a produs în apropierea sediului Poliţiei Naţionale. Poliţiştii l-au identificat pe bărbat ca fiind un palestinian de 39 de ani din Ierusalimul de Est.