Atac violent al fiului lui Donald Trump. Acuză China de răspândirea coronavirusului şi îl numeşte Beijing Biden pe rivalul tatălui său

Donald Trump Jr. a dat vina pentru noul coronavirus pe Partidul Comunist Chinez şi l-a luat în derâdere pe rivalul tatălui său, Joe Biden, ca fiind "Beijing Biden", declarând că el este candidatul preferat al gigantului asiatic.

25 aug. 2020, 05:04
Atac violent al fiului lui Donald Trump. Acuză China de răspândirea coronavirusului şi îl numeşte Beijing Biden pe rivalul tatălui său

Discursul fiului preşedintelui Donald Trump a avut ca scop apărarea gestionării pandemiei de către tatăl său, susţinând că el „a acţionat rapid”. Fiul lui Trump a susţinut de asemenea că o victorie a lui Biden în alegeri ar „opri recuperarea noastră economică” şi va conduce la mai multe închideri ale economiei. „Biden vrea de asemenea să aducă mai mulţi imigranţi ilegali pentru a lua locuri de muncă de la cetăţeni americani„, a declarat Trump Jr.

Citeşte şi Obama îl face praf pe Trump: „Distruge democraţia, dacă de asta este nevoie ca să câştige” VIDEO

Părţi ale discursului său s-au concentrat de asemenea pe aşa-numitele „războaie culturale”, acuzându-i pe democraţi că încearcă să reducă la tăcere libertatea de exprimare şi „să ne intimideze în supunere”. El şi-a acuzat de asemenea rivalii că duc o campanie împotriva religiei.

La rândul său, preşedintele Donald Trump a adoptat luni un ton sumbru în intervenţia din prima zi a Convenţiei Naţionale Republicane, după ce a fost învestit oficial drept candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, avertizând fără dovezi că s-ar putea confrunta cu „alegeri măsluite” în noiembrie.