Atacatorul de la șaormeria din Sectorul 3 a fost reținut. Agresorul s-a dus singur la Poliție

Bărbatul care l-a rănit pe angajatul unui fast-food din București după ce l-a atacat cu un cuțit, în urma unei discuții în contradictoriu, s-a predat la Poliție și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

22 apr. 2023, 19:46
Atacatorul de la șaormeria din Sectorul 3 a fost reținut. Agresorul s-a dus singur la Poliție

Bărbatul care l-a atacat cu un cuțit pe angajatul unui fast-food din Sectorul 3 a fost reținut. Agresorul s-a dus singur la Poliție sâmbătă dimineață. El era căutat de polițiști după ce vineri noaptea ”polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu”.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească”, a anunțat Poliția Capitalei.

Citește și: COVÂRȘITOR! Șoferul unui Smart a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina minusculă de un TIR! Autovehiculul-conservă i-a devenit sicriu șoferului de 40 de ani! Imagini terifiante!

Sâmbătă dimineața, agresorul a mers la Secția 11 însoțit de un avocat. În urma audierii lui, polițiștii au decis să emită ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acuzându-l de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul s-a produs la o șaormerie situată în Calea Vitan din Sectorul 3. Surse judiciare citate de news.ro au afirmat că, înaintea incidentului, o femeie s-a arătat nemulţumită de produsul cumpărat, având o discuţie în contradictoriu cu angajatul fast-food-ului. Ulterior, s-a prezentat un bărbat, cu care a început conflictul, cei doi bărbaţi lovindu-se reciproc.

Citește și: Momente dureroase în ziua înmormântării băiețelului de 3 ani omorât de un TIR pe o trecere de pietoni, lângă Iași

Agresorul a scos la un moment dat un cuţit şi a sărit peste tejghea.