Momente dureroase în ziua înmormântării băiețelului de 3 ani omorât de un TIR pe o trecere de pietoni, lângă Iași

Sute de oameni împreună cu preoții au venit la locul tragediei, unde s-au rugat pentru micuțul Luca, și au cerut autorităților să intervină urgent ca să nu se mai întample așa ceva.

22 apr. 2023, 21:58
Momente dureroase în ziua înmormântării băiețelului de 3 ani omorât de un TIR pe o trecere de pietoni, lângă Iași

Momente dureroase sâmbătă la Lețcani. Întreaga comunitate s-a adunat pentru a îl conduce pe ultimul drum pe Luca, băiețelul de doar 3 ani care s-a stins din viață în mod fulgerator. A murit după ce a fost strivit pe o trecere de pietoni de un TIR al cărui șofer nu i-a observat pe Luca, pe fratele lui și pe tatăl lui.

În mașina mortuară cu care sicriul va fi dus către biserică și cimitir, au fost aşezaţi și doi ursuleți de plus enormi, scrie bzi.ro.

În drumul spre cimitr, cortegiul funerar s-a oprit pe trecerea de pietoni pe care a fost ucis micuțul Luca. Preoții au rostit o scurtă rugăciune chiar în locul în care Luca a murit. Toți cei prezenți au cântat Hristos a înviat. Rudele lui efectiv au îngenunchiat la locul tragediei.

„Am să urlu și am să strig durerea ta, Luca. Copilașul meu nu-și poate striga durerea, durerea ta o strig eu”, a strigat bunica băiatului ucis de TIR.

Copiii prezenți la înmormântare au primit baloane albe și le-au dat drumul când sicriul cu micuțul Luca a fost scos din biserică.

Întreaga comunitate este revoltată pentru că, în continuare, trecerile de pietoni fac victime, deși cei care trec pe acolo ar trebui să fie în siguranță. Oamenii spun că timp de 40 de zile vor iesi în stradă pentru a protesta pentru ca autoritățile să ia măsuri.

Citește și: COVÂRȘITOR! Șoferul unui Smart a murit pe loc după ce s-a izbit cu mașina minusculă de un TIR! Autovehiculul-conservă i-a devenit sicriu șoferului de 40 de ani! Imagini terifiante!