Femeie înjunghiată în faţa blocului. Agresorul este căutat

O femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Bihor. Victima este în stare gravă. Potrivit primelor informaţii, agresorul ar fi chiar partenerul de viaţă al femeii.

10 ian. 2021, 20:15
Femeie înjunghiată în faţa blocului. Agresorul este căutat
Femeie înjunghiată în faţa blocului

Femeie înjunghiată în plină stradă, în Bihor. Potrivit primelor informaţii, cel care ar fi înjunghiat-o ar fi chiar partenerul de viaţă al acestuia. Cei doi s-ar fi certat în maşină. La un moment dat, ea ar fi ieșit, iar bărbatul a înjunghiat-o, după care femeia ar fi fugit în faţa scării.

La uşă, însă, agresorul a ajuns-o şi a mai înjunghiat-o din nou.

Potrivit unui martor, și agresorul s-a înjunghiat, apoi a fugit. El este căutat de poliţişti.

Citeşte şi Femeie înjunghiată într-un parc din Alexandria

Femeie înjunghiată în plină stradă. Victima este în stare gravă

Victima este în stare gravă, dar stabilă, fiind internată la spital. Ea a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, unde i se acordă îngrijiri medicale și este supisă unor investigații.

„Pacienta are în jur de 40 ani, are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, potrivit ebihoreanul.ro. 

Medicul a precizat, însă, că femeia este conştientă, stabilă, dar va avea nevoie de mai multe proceduri pentru a-i asigura respiraţia. „Leziunile sunt penetrante, aproape de plămâni”, a mai spus Borcea.