Atacatorul unei BĂNCI din PITEŞTI, prins cu o BOMBĂ în geantă în timp ce voia să dea o nouă lovitură

Un bărbat de 44 de ani din Piteşti, care în data de 8 februarie 2013 a jefuit o bancă alături de alte două persoane, a fost prins după ce a încercat să atace un oficiu poştal din oraş cu o bombă artizanală.

04 sept. 2014, 11:46
Atacatorul unei BĂNCI din PITEŞTI, prins cu o BOMBĂ în geantă în timp ce voia să dea o nouă lovitură

Atacatorul, care mai este acuzat de alte trei jafuri,  se află la sediul poliţiei, urmând ca după audieri să fie dus la judecătoria din Piteşti în vederea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, potrivit România TV.

Citeşte şi Jaf armat la o bancă din Piteşti. Hoţii au reuşit să fugă cu 10.000 de lei

Trei persoane au jefuit în data de 8 februarie 2013 o sucursală BRD din Piteşti, după ce unul dintre atacatori a ameninţat-o pe casiera băncii cu un pistol. Incidentul a avut loc în partea de vest a oraşului, aproape de ieşire, în cartierul Trivale. Sucursala atacată era de mici dimensiuni şi era situată într-o zonă ferită, între mai multe blocuri. Cei trei bărbaţi au pătruns în incinta băncii aproape de ora închiderii, când angajaţii se pregăteau să plece. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

În prezent, anchetatorii încearcă să afle mai multe informaţii, atât din partea angajaţilor, cât şi din partea eventualilor martori. Poliţiştii au izolat zona şi ridică probe în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat şi-a înjunghiat tatăl şi a atacat şi alte persoane de pe stradă

Pot să vă confirm că a avut loc un asemenea incident, colegii mei se află la faţa locului şi urmează să stabilească în ce condiţii a avut loc infracţiunea. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că nu există persoane rănite şi urmează să se stabilească dacă a fost furată o sumă din bancă şi care este valoarea ei„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Filiala băncii avea contract cu o firmă de pază şi avea camere video de supraveghere, care, potrivit primelor date, sunt funcţionale, urmând ca anchetatorii să vizioneze şi să analizeze imaginile surpinse de acestea. Potrivit unor surse citate de Mediafax, hoţii au reuşit să fugă cu suma de 10.000 de lei.