Jaf armat la o bancă din Piteşti. Hoţii au reuşit să fugă cu 10.000 de lei

În cursul zilei de vineri a avut loc un jaf armat în oraşul Piteşti. Atacul a avut loc la ora închiderii, când trei pesoane au ameninţat-o pe casieră cu un pistol, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 feb. 2013, 16:01
Jaf armat la o bancă din Piteşti. Hoţii au reuşit să fugă cu 10.000 de lei

Trei persoane au jefuit, vineri seară, o sucursală BRD din Piteşti, după ce unul dintre atacatori a ameninţat-o pe casiera băncii cu un pistol, la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii audiindu-i pe angajaţii unităţii bancare.

Incidentul a avut loc în partea de vest a oraşului, aproape de ieşire, în cartierul Trivale. Sucursala atacată era de mici dimensiuni şi era situată într-o zonă ferită, între mai multe blocuri. Cei trei bărbaţi au pătruns în incinta băncii aproape de ora închiderii, când angajaţii se pregăteau să plece. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

În prezent, anchetatorii încearcă să afle mai multe informaţii, atât din partea angajaţilor, cât şi din partea eventualilor martori. Poliţiştii au izolat zona şi ridică probe în vederea continuării cercetărilor.

„Pot să vă confirm că a avut loc un asemenea incident, colegii mei se află la faţa locului şi urmează să stabilească în ce condiţii a avut loc infracţiunea. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că nu există persoane rănite şi urmează să se stabilească dacă a fost furată o sumă din bancă şi care este valoarea ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Filiala băncii avea contract cu o firmă de pază şi avea camere video de supraveghere, care, potrivit primelor date, sunt funcţionale, urmând ca anchetatorii să vizioneze şi să analizeze imaginile surpinse de acestea.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, hoţii au reuşit să fugă cu suma de 10.000 de lei.

La sfârşitul anului trecut, o bancă din Capitală a fost jefuită de doi bărbaţi, după ce au pierdut la casino.