ATACUL ARMAT de la Perla: Trei dintre victime au fost operate

Trei dintre victimele atacului armat de la coaforul din zona Perla din Capitală au fost operate.  Este vorba de o femeia care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la spitalul Floreasca şi alte două victime care au fost internate la Spitalul Elias.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 07:22
ATACUL ARMAT de la Perla: Trei dintre victime au fost operate

Victima operată la Spitalul Floreasca este o femeie care a fost împuşcată în abdomen. Glonţul ajunssese foarte aproape de o zonă vascularizată.

la Spitalul Floreasca au fost internate şi alte două victime, care urmează să fie operate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, căruia glonţul i-a ajuns foarte aproape de ficat, şi o femeie care are contuzii abdominale.

Şi doi dintre pacienţii intrernaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias”, victime ale atacului armat de la coaforul Perla, au fost operaţi în cursul nopţii. Este vorba despre o pacientă de 32 de ani, împuşcată în coapsă, şi pacientul împuşcat în genunchi.

Cea de-a treia pacienta, cu fractura de tibie, va fi reevaluata în cursul dimineţii în vederea stabilirii tratamentului. Stare sănătăţii lor este bună, toţi cei trei pacienţi fiind conştienţi şi stabili hemodinamic.