Atacul terorist din Kenya: Operaţiunile forţelor speciale s-au încheiat. Bilanţul oficial: 67 de morţi

Operaţiunea forţelor de ordine împotriva militanţilor islamişti care au comis atacul într-un centru comercial din Nairobi s-a încheiat, anunţă, la Adunarea Generală a ONU, preşedintele Kenyei, Uhuru Kanyatta, precizând că pierderile suferite sunt "imense", informează AFP, potrivit Mediafax. Bilanţul incidentelor armate este de 67 de morţi, dintre care 61 de civili şi şase agenţi ai forţelor de ordine

RomaniaTV.net
24 sept. 2013, 18:22
Atacul terorist din Kenya: Operaţiunile forţelor speciale s-au încheiat. Bilanţul oficial: 67 de morţi

Bilanţul incidentelor armate care au avut loc într-un centru comercial din Nairobi este de 67 de morţi, dintre care 61 de civili şi şase agenţi ai forţelor de ordine, anunţă preşedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, citat de AFP.

„I-am umilit şi învins pe agresori”, a declarat preşedintele Kenyei, precizând că cinci „terorişti” au fost împuşcaţi mortal de forţele de ordine, iar 11 suspecţi sunt în detenţie.

VEZI ŞI Dezvăluiri ULUITOARE: VĂDUVA ALBĂ, în spatele atacurilor din Nairobi. Cine este ea

Trei etaje ale centrului comercial Westgate din Nairobi s-au prăbuşit din cauza exploziilor provocate în confruntările dintre militanţi islamişti şi forţele de ordine, a declarat preşedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, aflat la New York pentru Adunarea Generală a ONU, relatează CNN.

Operaţiunea forţelor de ordine împotriva militanţilor islamişti care au comis atacul într-un centru comercial din Nairobi s-a încheiat, a declarat Uhuru Kanyatta, precizând că pierderile suferite sunt „imense”.