ATACURI pe dreapta. Vasile Blaga, despre Elena Udrea: Poate fi frustrată VIDEO

Vasile Blaga, liderul PDL, a etichetat-o pe Elena Udrea drept "frustrată" după ce aceasta a scris pe o reţea de socializare că Mişcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite, dar nu crede că partidele de dreapta se vor uni până la alegerile prezidenţiale pentru că resentimentele personale sunt prea mari, iar caracterele prea slabe pentru a le depăşi.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 12:32
ATACURI pe dreapta. Vasile Blaga, despre Elena Udrea: Poate fi frustrată VIDEO

„Poate fi frustrată„, a comentat Vasile Blaga postarea pe Facebook a Elenei Udrea.

Întrebat dacă şi PMP va fi invitat la negocierile privind unificarea dreptei, Blaga a spus că discuţiile trebuie să aibă loc mai întâi între cele două mari partide de dreapta, PDL şi PNL.

Deputatul Elena Udrea a scris că nu crede că partidele de dreapta se vor uni până la alegerile prezidenţiale.

„Mişcarea Populară este gata să facă parte din orice proiect al dreptei unite. Mai mult, acceptă orice iniţiativă de unificare indiferent din partea cui vine. Va susţine chiar orice candidat care poate să învingă candidatul PSD, fără să importe din ce partid face parte. Dar având în vedere momentul de faţă şi câteva discuţii care deja au fost purtate, eu cred că partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu pana la alegerile din toamna. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi, fie si in ideea mareata de a invinge PSD-ul la prezidentiale.

In plus, incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublata de frustrarile si parti pris-urile jurnalistilor si analistilor de dreapta, care fac exact ce critica la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi si in jurul cui vrem noi. De aceea, ca unul dintre foarte putinii care chiar au incercat concret si incearca si acum sa realizeze o coalitie a fortelor anti PSD, va spun ca nu mai cred ca este posibil.

Poate o intelegere punctuala pentru turul doi al prezidentialelor. Merge si asa, pana la urma, dar macar hai sa vedem fiecare barna din ochiul propriu inainte de a vedea paiul din ochiul celulilalt!”, a scris Elena Udrea .

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Deputatul Elena Udrea a apreciat, duminică seara, că scorul PMP la alegerile europarlamentare, de 7%, reprezintă un succes pentru un partid înfiinţat cu numai trei luni în urmă.

Totodată, Udrea a lansat un apel la celelalte partide de dreapta să înceapă discuţii privind un proiect comun pentru alegerile prezidenţiale. Udrea a nominalizat PNL, PDL, PNŢCD, FC şi PER ca posibilii parteneri de negocieri.

Credem că este nevoie stringentă să ne unim în jurul unui proiect  care să dea o opoziţie echilibrată la PSD şi în noiembrie 2014 să câştigăm preşedinţia României„, a afirmat deputatul PMP.

Sfântul Andrei
Sfântul Andrei