Atacuri repetate cu rachete în Siria, un nou focar de război

Armata israeliană a efectuat un nou atac cu rachete la periferia capitalei Siriei, Damasc, al doilea în 24 de ore.

31 mart. 2023, 15:29
Atacuri repetate cu rachete în Siria, un nou focar de război

Armata israeliană a efectuat, vineri, un nou atac cu rachete la periferia capitalei Siriei, Damasc, al doilea în 24 de ore, iar autorităţile iraniene au raportat moartea unui oficial militar iranian, informează site-ul Ynetnews.com.
Atacurile cu rachete au vizat, vineri dimineaţă, poziţii islamiste iraniene de la periferia Damascului. Armata siriană a activat sistemele antiaeriene.

Premieră în istoria SUA: Fostul preşedinte Donald Trump a fost pus sub acuzare şi ar putea fi arestat

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, potrivit presei oficiale de la Teheran, că în atacurile israeliene a fost ucis un consilier militar iranian, Milad H.

Autorităţile siriene raportaseră şi joi bombardamente israeliene la periferia Damascului, asupra unui grup islamist pro-iranian.

Armata israeliană efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând grupuri islamiste pro-iraniene sau transporturi de armament destinate grupului fundamentalist Hezbollah.

Proteste la graniță și la Bruxelles. Fermierii sunt revoltați de importurile de cereale din Ucraina. Daea anunță un nou ajutor de la UE pentru acoperirea pierderilor provocate de importurile din Ucraina