Atentat cu bombă în Pakistan, sunt cel puţin 20 de morţi

Atentat în Pakistan. "Două bombe au explodat" în secţia de poliţie "provocând moartea a cel puţin trei persoane" în Kabal.

25 apr. 2023, 10:26
Atentat cu bombă în Pakistan, sunt cel puţin 20 de morţi

UPDATE Numărul morților a crescut la 20 de polițiști, iar cel puțin 40 de alte persoane sunt răniți. Numărul este în continuă creștere.

„Două bombe au explodat” în secţia de poliţie „provocând moartea a cel puţin trei persoane” în Kabal, un oraş din valea Swat (nord-vest), a declarat un oficial al poliţiei locale, Attaullah Khan.

Atentat sângeros. Sinucigaşul-kamikaze a lăsat un bilet de adio în care critică noul cod penal
Atentat terorist şi la Ierusalim

Un bărbat a atacat luni cu un vehicul mai multe persoane, luni după-amiază, în oraşul Ierusalim, iar autorităţile israeliene consideră că este un atac terorist, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul The Times of Israel.
Incidentul a avut loc în apropierea pieţei comerciale Mahane Yehuda din Ierusalim. Un individ care conducea un autoturism a lovit, aparent intenţionat, mai mulţi pietoni, la intersecţia străzilor Agrippas şi Ki’ach. Cel puţin opt persoane au fost rănite în atac, una fiind în stare critică.

Atentat sinucigaş la Kabul, soldat cu cel puţin şase civili ucişi

Conform unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie, autorul atacului este un palestinian în vârstă de peste 30 de ani, rezident în Ierusalimul de Est. Individul, care conform autorităţilor israeliene ar fi avut probleme psihice, a fost împuşcat mortal de un cetăţean israelian. La locul atentatului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe.