Atentat cu bombă la Arad. Cine este bărbatul în negru care a asistat la explozie şi apoi a dispărut

Imaginile filmate de martori au surprins detalii incredibile în cazul exploziei în care şi-a pierdut viaţa afaceristul din Arad. Pe filmare apare un bărbat în negru care asistă impasibil la explozia maşinii, după care pleacă.

30 mai 2021, 13:40

Atentat cu bombă la Arad. Un bărbat îmbrăcat în haine negre a fost surprins la locul exploziei în care şi-a pierdut viaţa afaceristul Ioan Crişan.

Atentat cu bombă la Arad. Misterul bărbatului în negru

Bărbatul în negru care apare pe imaginile filmate de martori a dispărut imediat după producerea exloziei în care a murit omul de afaceri din Arad.

Citeşte şi Atentatul cu bombă de la Arad, o urmare a mafiei criminale. Dezvăluirile făcute de un politician

Parchetul General, de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), a preluat cazul exploziei maşinii din municipiul Arad în urma căreia un bărbat a decedat, informează un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Parchetul General – Secţia de urmărire penală şi criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineaţa zilei de sâmbătă.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave şi pentru a se asigura soluţionarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiţie. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, se precizează în comunicatul de presă.

Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan, au declarat, pentru Romania Tv , surse din rândul anchetatorilor.

Maşina omului de afaceri ar fi explodat când el a vrut să plece.

Citeşte şi O maşină a explodat în Arad. Victima, tatăl Laurei Bîlcea, Ioan Crişan, a murit. Se ia în calcul un ASASINAT CU BOMBĂ

Cine era Ioan Crişan, afaceristul care şi-a pierdut viaţa într-un atentant, în Arad

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.


loading...
Partenerii noștri