O maşină a explodat în Arad. Victima, tatăl Laurei Bîlcea, Ioan Crişan, a murit. Se ia în calcul un ASASINAT CU BOMBĂ

O maşină a explodat în Arad, cartierul Vlaicu, în această dimineață. Potrivit celor de la fața locului, victima este cunoscutul om de afaceri Ioan Crișan, tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului Sergiu Bîlcea. Bubuitura s-a auzit până la UTA. Ioan Crișan conducea un Mercedes.

29 mai 2021, 11:12

UPDATE: Bărbatul care a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce i-a explodat maşina în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan. O femeie a mărturisit că a văzut un bărbat care ar fi umblat la mașina afaceristului, înainte ca acesta să se urce în ea, spunând că acesta ar fi pus o bombă. Mai mulți martori au spus că s-a simțit și miros de praf de pușcă. Se ia în calcul ca afaceristul să fi fost ucis în urma unui asasinat cu bombă.

O maşină a explodat în Arad. Se pare ca omul de afaceri s-a urcat în mașina, după ora 7.00, după obișnuita sa cafea de dimineață la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina, aceasta a explodat, potrivit Aradon.ro.

Citeşte şi: Viceprimar PNL, acuzat că i-a rupt mâinile vecinului său şi i-a agresat mama. Caz şocant în Arad

O maşină a explodat în Arad

În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. Victima, decedata, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului. Cauza este în curs de stabilire”.

Potrivit martorilor, multe geamuri de la etajul 1 al unui bloc din apropiere s-au spart din cauza suflului exploziei.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, anunță Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R.

Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Accident mortal în Arad

Un alt accident mortal s-a produs în Arad, ]n urmă cu o lună, în urma căruia două persoane au murit. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal. 15 salvatori au acţionat pentru descarcerarea celor două persoane ce se aflau în maşină.

Potrivit ISU Arad, accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Ineu, între Delphi si Mocrea. Din primele informații un autoturism scăpat de sub control a ieșit de pe șosea și a căzut în Canalul Morilor.

Cele două victime au fost scoase din autoturism şi s-au efectuat manevre de resuscitare. În ciuda eforturilor echipajelor de salvare, nu s-a mai putut face nimic pentru cele două victime, fiind declarat decesul. Este vorba despre o femeie și un bărbat cu vârsta peste 60 de ani. (Citeşte AICI mai multe detalii)