Atentat cu vehicul în Israel, s-a deschis o anchetă

Atac cu vehicul în nordul Israelului. Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare gravă, potrivit presei din Israel.

21 sept. 2021, 19:13
Atentat cu vehicul în Israel, s-a deschis o anchetă

Atentat cu vehicul în Israel. Un agent de poliţie a fost ucis, iar altul este în stare gravă în urma unui atac cu vehicul produs marţi în nordul Israelului, anunţă serviciile de securitate israeliene, precizând că doi suspecţi au fost arestaţi.

Atacul a avut loc marţi dimineaţă în oraşul Nahariya, situat în nordul Israelului. Un agent de poliţie voluntar, în vârstă de 32 de ani, a fost ucis după ce a fost lovit intenţionat cu un vehicul. Un alt agent de poliţie a fost rănit şi este în stare gravă.

Israelul a anunţat noile condiţii de intrare în ţară. Trebuie să fi trecut maxim 6 luni de la vaccinare, iar la aeroport este obligatorie efectuarea testului anti-Covid

Atentat cu vehicul în Israel. Incidentul s-a produs în timp ce agenţii de poliţie verificau un şantier de construcţii. Autorităţile israeliene suspectează că este vorba mai degrabă de un motiv de natură criminală, nu de un act terorist.

Doi suspecţi au fost arestaţi în cadrul unei operaţiuni a serviciilor de securitate israeliene, scrie presa din Israel.

Pregătiri de război. Israelul se pregăteşte să atace Iranul