ATENTAT la redacţia CHARLIE HEBDO. PRIMELE IMAGINI cu atacatorii VIDEO

Un atac armat a avut loc, miercuri, la redacţia săptămânalului de satiră Charlie Hebdo, din Paris. 12 persoane, între care doi poliţişti, au murit după ce doi indivizi cu cagule, înarmaţi cu Kalashnikov, au deschis focul în redacţia publicaţiei care nu o dată i-a ironizat pe islamişti. O cameră de supraveghere i-a surprins pe atacatori în timp ce fugeau de la faţa locului şi în momentul în care au deschis focul asupra unei maşini de poliţie.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 12:23

Două persoane, cel mai probabil adepţi ai grupării Statul Islamic, au deschis focul în redacţia săptămânalului Charlie Hebdo, miercuri. 12 persoane au murit, printre ele şi doi poliţişti, iar atacatorii au reuşit să fugă de la faţa locului, din cauză că poliţiştii aflaţi la faţa locului nu au avut mijloacele necesare pentru a interveni.

ATAC ARMAT la redacţia Charlie Hebdo. Ce a apărut pe pagina de Twitter a publicaţiei la o oră după ATENTAT

În momentul în care au fugit de la locul atentatului, atacatorii au fost filmaţi de o cameră de supraveghere, în dreptul unei maşini de culoare neagră, probabil cea cu care au reuşit să scape. Din câte se pare, scena surprinsă este chiar momentul în care cei doi bărbaţi mascaţi deschid focul asupra unei maşini de poliţie care încerca să le blocheze calea.