ATENTAT TERORIST în TURCIA: Bilanţul victimelor este de 43 de morţi. Ankara, în doliu naţional UPDATE

ATENTAT TERORIST în TURCIA. Bilanţul atacului terorist de pe aeroportul internaţional Ataturk a crescut. Joi, bilanţul tragediei a ajuns la 43 de morţi, între care 19 sunt cetăţeni străini şi peste 230 de răniţi.

30 iun. 2016, 06:15
ATENTAT TERORIST în TURCIA: Bilanţul victimelor este de 43 de morţi. Ankara, în doliu naţional UPDATE

Update 15:15 Bilanțul triplului atentat sinucigaș comis marți seară pe aeroportul Atatürk din Istanbul a ajuns joi la 43 de morți, dintre care 19 cetățeni străini, a anunțat ministrul turc de interne Efkan Ala, potrivit AFP.

Bilanţul morţilor în atentatul de pe aeroport a ajuns la 42 de morţi, după decesul unei tinere care suferise răni grave. Tânăra a murit la spital, a informat, joi, presa turcă.

Potrivit aceleiaşi surse, peste 230 de persoane au fost rănite în triplul atentat de miercuri ce a vizat aeroportul din Istanbul care pare să fi fost condus de cei trei terorişti sinucigaşi, înarmaţi cu puşti de asalt şi cu explozibili, a precizat agenţia de presă turcă Anadolu. Deocamdată, niciun grup nu a revendicat atentatul.

Citeşte şi ATENTAT TERORIST în TURCIA: Jihadiştii nu au ales la întâmplare data comiterii atacului. Au aşteptat o ZI FASTĂ

În Turcia, a fost declarat doliu naţional, joi, în memoria victimelor teroriştilor. Drapelele au fost coborâte în bernă, atât în Turcia, cât şi în străinătate.