Atentate la Bruxelles: A fost confirmată moartea a doi americani care fuseseră daţi dispăruţi

Un cuplu de americani dat dispărut în urma atentatelor jihadiste care au lovit marți Bruxelles-ul se află printre victime, a anunțat sâmbătă angajatorul uneia dintre victime, relatează AFP.

27 mart. 2016, 07:45
Atentate la Bruxelles: A fost confirmată moartea a doi americani care fuseseră daţi dispăruţi

‘Am aflat astăzi că Justin și Stephanie Shults au murit în atentatul cu bombă la aeroportul din Bruxelles’, a declarat într-un comunicat fabricantul de filtre Clarcor, unde Justin era contabil.

Ei au fost dispăruți după ce au însoțit-o pe mama lui Stephanie pe aeroportul internațional din Bruxelles, lovit marți de un dublu atentat sinucigaș. Cuplul trăia în capitala belgiană din 2014, menționează Clarcor. Departamentul de Stat a anunțat vineri moartea a doi cetățeni americani, adăugând că sunt și alți dispăruți, fără a preciza cifre precise, potrivit Agerpres.

Fratele lui Justin, Levi Sutton, a confirmat de asemenea moartea acestuia pe Twitter. ‘Am aflat astăzi că lașii i-au luat viața fratelui meu la numai câteva săptămâni după ce împlinise 30 de ani’, a scris Levi Sutton.

Atentatele de la aeroportul și metroul din Bruxelles, revendicate de gruparea Statul Islamic (SI), s-au soldat, potrivit unui nou bilanț, cu 31 morți și 340 de răniți, dintre care 62 sunt la terapie intensivă.