ATENTATE PARIS. Doi suspecţi descoperiţi de autorităţile belgiene

ATENTATE PARIS. Doi noi suspecți au fost inculpați în Belgia pentru atentatele de la Paris, a anunțat azi Parchetul Federal.  Cu cei umărul de persoane urmărite în acest caz în cadrul anchetei belgiene ajungând la opt.

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 13:42
ATENTATE PARIS. Doi suspecţi descoperiţi de autorităţile belgiene

Autorităţile belgiene au mai descoperit doi suspecţi în cazul atentatelor din Paris, a anunţat Parchetul General, citat de Le Parisien.

Unul dintre suspecți este un francez în vârstă de 20 de ani, reținut duminică în timp ce încerca să plece spre Maroc de pe aeroportul din Bruxelles. Celălalt, Pierre N., a fost reținut în cartierul Molenbeek.

Un purtător de cuvânt al Parchetului, Eric Van Der Sypt, a confirmat informații potrivit cărora aceștia au fost reținuți duminică.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. 2014, cel mai sângeros an. Teroriştii au ucis 32.000 de oameni

Postul de televiziune publică flamand VRT a informat că unul dintre suspecţi este o cunoștință a unuia dintre autorii atentatelor, Bilal Hadfi, care s-a detonat la intrarea pe arena național. 

Până în prezent, şase suspecţi au fost puşi deja sub mandat de arestare şi au fost inculpaţi pentru participare la activităţile unui grup terorist şi de asasinate teroriste. Alte două persoane interpelate miercuri în urma a cinci percheziţii făcute în Molenbeek-Saint-Jean şi Saint-Josse-ten-Noode au fost eliberate.