ATENTATE PARIS, IMAGINI EMOŢIONANTE. O fotografie făcută la comemorarea victimelor înconjoară globul pământesc

ATENTATE PARIS. O fotografie publicată de un fotograf, după atentatele din Paris în care şi-au pierdut viaţa 132 de oameni, a emoţionat o lume întreagă.

17 nov. 2015, 20:52

ATENTATE PARIS. O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, vineri seară. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France. Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. De asemenea, mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici.

132 de persoane au murit și 352 sunt rănite, conform unui bilanț provizoriu. Doi români au murit în explozii.

O fotografie făcută de Benjamin Filarski, în faţa barului A la Bonne Biere, unde teroriştii au împuşcat cinci persoane face acum înconjurul lumii. Potrivit libertatea.ro, fotografia înfăţişează doi poliţişti care, copleşiţi de tragedia petrecută în Paris, se îmbrăţişează şi plâng unul pe umărul celuilalt.

„Stăteau în faţa florilor şi a lumânărilor. La un moment dat, s-au îndreptat unul spre altul, iar unul dintre ei a început să plângă, în braţele colegului săi. Momentul a durat cam cinci secunde, apoi cei doi au plecat de acolo”, a scris fotograful, pe Twitter.

Citeşte şi: Detalii uluitoare, despre tânărul român ucis în atentatele din Paris. Ciprian era nepotul unui mare duhovnic